25 januari 2023
oud en nieuw

Oud en Nieuw Spelletjes, 15 Ideeën voor Oudejaarsavond

Heb je inspiratie nodig voor de leukste Oud en Nieuw spelletjes om het nieuwe jaar goed te beginnen? Ontdek in deze blog 15 ideeën voor de perfecte Oudejaarsavond.
24 januari 2023
kerstboom en cadeautjes

Kerst Spelletjes: 20x Inspiratie voor de Feestdagen

De feestdagen zijn het perfecte moment om je vrienden en familie te verzamelen en Kerst spelletjes op tafel te zetten. Inspiratie nodig voor leuke spellen tijdens de feestdagen? Wij delen 15 ideeën voor de leukste Kerst spellen met je.
20 januari 2023
dixit uitbreiding

Dixit Uitbreiding Overzicht & Keuzehulp

Dixit is een van de meest populaire bordspellen van het moment. Geen wonder dus dat er ook talloze uitbreidingen op de markt zijn. Maar welke Dixit uitbreidingen zijn er allemaal en wat is de leukste? Lees het in deze blog.
15 januari 2023
sinterklaas

Sinterklaasspellen, 20x Inspiratie voor Pakjesavond

Op zoek naar leuke ideeën om jezelf en je familie bezig te houden tijdens Sinterklaas? Ontdek in deze blog de leukste Sinterklaas spelletjes voor een geslaagde Pakjesavond of Sinterklaasmiddag.
18 december 2022

Bordspellen 2 Personen: 25 Keer Plezier met Twee

Ben je op zoek naar de leukste bordspellen voor 2 personen? Wij delen 25 van onze favorieten met je. Laat dat duo-plezier maar beginnen!
9 november 2022
dobbelspel cadeaus

Dobbelspel Cadeaus: 25 Ideeën voor Leuke Sint Presentjes

Ben je op zoek naar het perfecte Dobbelspel Cadeau? In deze blog vind je alle inspiratie die je nodig hebt voor het perfecte presentje van Sint.
3 november 2022
kaartspellen voor 2 personen

Kaartspellen 2 Personen: 20 Keer de Leukste Duo Games

Er zijn genoeg kaartspellen op de markt, maar lang niet elke is leuk wanneer je met precies 2 personen wil spelen. Dus wat zijn de leukste kaartspellen voor 2 personen? Wij vertellen het je in deze blog.
24 oktober 2022
hilarische spelletjes

Hilarische Spelletjes: 20x Grappige Spelletjes met Vrienden

Zin in hilarische spelletjes? Dan ben je aan het juiste adres, want wij zetten 15 van de leukste grappige spelletjes om met vrienden te spelen op een rij.
22 september 2022
haba spellen

Haba Spellen Overzicht: Dit zijn de Leukste Mijn Eerste Spellen

Haba Spellen zijn perfecte spelletjes voor jonge kinderen. Ze zijn niet alleen leuk, maar ondersteunen ook de ontwikkeling van je kind. Wij zetten alle Haba Mijn Eerste Spellen onder elkaar.
19 september 2022
spelletjes voor 1 persoon

Spelletjes voor 1 Persoon: 20 Keer Solo Plezier

Natuurlijk is het altijd leuk om een gezelschapsspel met een grote groep mensen te doen, maar soms is het even tijd voor wat solo plezier. Daarom ontdek je in deze blog de leukste spellen voor 1 persoon.